Importator I.G.A.T in Romania

IGAT – care este sinonim cu dezvoltarea și producția de aditivi și lubrifianți de înaltă calitate pentru o mare varietate de aplicații.

Din 2002, un număr de specialiști au îmbinat know-how-ul lor în cadrul IGAT AG, oferim ca o companie germană o gamă completă de aditivi, lubrifianți auto, uleiuri industriale și produse de îngrijire a automobilelor.

În doar câțiva ani, IGAT AG s-a stabilit cu succes pe piața de lubrifianți. Rețeaua noastră internațională de distribuție vă asigură că puteți accesa produsele și serviciile noastre în două treimi din lume.

Cu o gamă largă de lubrifianți standard și specializați pentru o gamă largă de aplicații, IGAT AG este una dintre cele mai importante companii de lubrifianți din sectorul transporturilor și industriei, inclusiv răcitoare, unsori și uleiuri de protecție împotriva coroziunii.

IGAT are întotdeauna produsul PLATIN potrivit pentru dvs. Asigurăm un profil optim de performanță și caracteristici de produs ușor de utilizat, astfel încât să vă puteți concentra pe afacerea dvs. de bază.

Sistemul nostru de management al calității certificat DIN ISO EN 9001: 2008 garantează că nici un produs nu părăsește fabrica fără cel mai precis control al calității. Standardul de înaltă calitate al produselor IGAT PLATIN este în plus asigurat de managerii de produse și de inginerii de aplicații, care sprijină clienții noștri printr-un serviciu de aplicații cuprinzător și asigură utilizarea corectă a produselor noastre. În plus, compania este certificată ISO 14001.

IGAT AG reprezintă produse de înaltă calitate „Made in Germany” la prețuri atractive, împreună cu un serviciu perfect.Produsele noastre îndeplinesc și depășesc cele mai stricte standarde internaționale. Acestea includ API, ACEA și o gamă largă de specificații OEM pentru vehicule comerciale și autoturisme.

Importator BAAK in Romania

Baak is the leading manufacturer of safety footwear. Safety shoes that not only take the shape of the foot into account, but also enable the natural function of the foot. Our own product development department is constantly researching the latest techniques, materials and ideas for the benefit of safety shoe wearers.

For example, Baak was the first safety shoe manufacturer to identify the excellent benefits of a lightweight, damping sole material from the running shoe sector and introduced EVA into the safety shoe industry with great success. To keep improving our competence in optimally suited safety shoes, we also like to cooperate with experts from neighbouring disciplines. For example, we developed the Baak® go&relax system in cooperation with one of the world’s leading biomechanists, Prof. Dr. Gert-Peter Brüggemann.
Shoe development is a top priority at BAAK. Not only our own collection, but also company-specific developments are conceived in-house – from the sole to the upper – from the idea to series production.